Ajuda

A la pàgina d’inici podeu trobar tota la informació i serveis que us ofereix la nostra web.

A la part SUPERIOR es troben les icones per accedir al mapa de la web, a l’ajuda i al servei de consultes, on podeu fer-nos arribar els vostres dubtes via correu electrònic.

A la part SUPERIOR ESQUERRA de la pantalla, trobeu informació genèrica sobre el servei de tràmits (adreça, telèfon, horaris), la relació de tràmits que es poden realitzar, demandes de certificats i descàrrega de plecs de bases de concursos públics.

A l’apartat TRÀMITS trobareu la relació de totes les sol·licituds que tramitem, triades per categories. A cada sol·licitud trobareu el preu públic establert per la seva tramitació, la icona per descarregar la sol·licitud en format PDF i la icona “+info” on trobareu un explicatiu detallat del tràmit concret.

A l’apartat CERCADOR podeu cercar tràmits per paraules clau o número de tràmit.

A l’apartat +DESTACATS trobeu els quatre tràmits més consultats de la nostra web.

A l’apartat ENLLAÇOS accediu directament a pàgines web relacionades amb tràmits: CASS, BOPA, Tràmits de Govern i Comú d’Ordino.

A la part INFERIOR DRETA hi ha diferents enllaços amb webs que poden ser del vostre d’interès, per exemple l’agenda d’actes o les noticies d’Ordino, també podeu descarregar-vos el programa “Acrobat reader” per obrir les sol·licituds.

© Tràmits - Comú d'Ordino