Concursos
Actualment el Comú d'Ordino té convocats els concursos públics que trobareu a continuació.

A l'apartat + info trobareu l'edicte de convocatòria publicat al BOPA, que especifica la data límit de presentació d'ofertes i el preu del plec de bases.

Abans de descarregar-vos i adquirir les bases del concurs, podeu demanar-nos informació. Prèviament a la descàrrega del plec de bases, haureu d'identificar-vos i realitzar el pagament mitjançant targeta de crèdit. Un cop realitzat el pagament, les bases es descarregaran automàticament.
6 concurs(os) trobat(s)
 
Concurs
Data caducitat
Descarregar
 
Concurs
Concurs públic internacional, per a participar com a restaurador a la Mostra Gastronòmica d’Andorra
30-09-2023
 
Concurs
Concurs públic nacional, pel tractament d’acoloriment del paviment de la plaça de la Covanella i pintar el paviment de les zones de circulació d’estacionament de vehicles a l’aparcament soterrat de la Closa d’Ordino .
30-09-2023
 
Concurs
Concurs públic nacional, per la realització d’unes obres d’enllumenat públic i millora de les xarxes de serveis al carrer de les Bordes, ubicat a les Subiranes en el Serrat, dins de la parròquia d’Ordino .
30-09-2023
 
Concurs
Concurs públic nacional, pel subministrament, muntatge i col·locació de tancats pels contenidors d’escombraries a la Parròquia d’Ordino
13-10-2023
 
Concurs
Concurs públic nacional, per a la cessió de la instal·lació, explotació i manteniment de dues màquines expenedores de begudes i aliments al Centre Esportiu d’Ordino
21-10-2023
 
Concurs
Concurs públic nacional, per la cessió de dues sales ubicades a l’edifici l’Estudi i l’edifici la Font d’Ordino
21-10-2023
 
*
Pàgina 1 de 1     
© Tràmits - Comú d'Ordino